Kraamzorg Jessie

"Waar de magie begint"Dit ben ik

Hoi! Ik ben Jessie. Ik woon in Leeuwarden, getrouwd met Ronald en trotse moeder van 2 jongens  Léon (2012) en  Aron (2015). 

Vroeger als klein meisje wilde ik altijd kraamverzorgende worden. Als er ergens een baby
geboren was en er een ooievaar buiten stond, was ik heel nieuwsgierig en wilde ik
dan het liefst aanbellen om te kijken en te helpen. Ik begon al op jonge leeftijd met
oppasbaantjes en dat beviel me zo goed dat ik besloot de opleiding Sociaal Pedagogisch
Werker te volgen. Tijdens mijn stage kwam ik terecht op de Buiten Schoolse Opvang (BSO). Hier heb ik uiteindelijk bijna 12 jaar gewerkt.

Toen ik zelf moeder werd van onze eerste zoon stond mijn leven compleet op z`n kop! Ik had een baby en heel veel emoties! Ik wist helemaal niet hoe het allemaal moest, was overal onzeker over. Gelukkig had ik een hele lieve Kraamverzorgende die me alles uitlegde, mij geruststelde en bevestigde dat we best goed bezig waren. Ze zorgde ontzettend goed voor
ons, liet ons heerlijk slapen in de middag en als we wakker werden stond er wat lekkers voor ons klaar. Einde van de kraamweek liet ze ons achter in vol vertrouwen. Toen ze dat ook bij onze tweede zo voor elkaar kreeg wist ik het zeker, dit wil ik ook!

In 2019 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende en heb ik 2,5 jaar voor een grote
kraamzorgorganisatie gewerkt. Nu is het tijd om door te gaan naar de volgende stap.
Zelfstandig kraamverzorgende! Waarom? Omdat ik mijn eigen koers wil varen en de zorg wil bieden die een kraamvrouw nodig heeft."Toen ik zelf moeder werd van onze eerste zoon stond mijn leven compleet op z`n kop!" 

E-mailen
Instagram